aysecikaysima bebeğim 9 ay 20 günlük hiç ek gıda yemiyor zorla birkaç kaşık biseyler yerse mutluyum deneyimli anneler napayım yardim edin fikir verin ben bu çocuk ne yedircem....
-erCansu- aysecikaysima malesef donem dönem oluyo benc3 zorlama kendi haline birak bazen bi hafta yemedigi oluyor sonraki gun benden cok yiyo garipler bu cocuklar
bktyldz aysecikaysima zorlamayın elbet yiyecektir ama ben mesela oğlum yoğurdu çok seviyor yanına yaptığım yemekten biraz alıp yoğurt ile aynı anda veriyorum o şekilde yiyor.
Askmeyvesininannesi aysecikaysima farklı bişe dene kaşık kullanma elinle direkt ağzına ver kaşık görünce dudaklarknı kilitliyo oğlum ben elimle sokuyorum ha ona rağmen yemiyosa boşver zorlama emzir en iyisi
aysecikaysima Minikkusum1343 Evet atlatik 2 hafta oldu 1 hafta hastanede kaldık hatta çıktık terar hasta oldu dışımız yok henüz hic
aysecikaysima -erCansu- aynen doğru söylüyorsun bugün oturmaya gittim orada yedi eve geldik yine yemedi anlamadim gitti vallahi
Minikkusum1343 aysecikaysima o zaman cok cok normal annesi bebekler hastalıktan sonra huy değiştiriyor bi kaç hafta malesef zorlama duzelicektir
Sinem1051 Benim kızım da 11 aylık bende aynı durumdayım bir haftadır hiç bişey yemıyo ne çorba ne yemek. O yemedi mi aç gezıyo diye çok üzülüyorm
aysecikaysima Askmeyvesininannesi sağol cnm öylede deniyorum ama yemiyor yani belli olmuyor çok garip yani bugün gittiğim yerde yedi anlayamadim neden böyle yapıyor