meyaperis 6 aylık bebeğim kabız oldu. Kabızlığa ne iyi gelir ne verebilirim? Gün kurusu ve elma püreleyip her gün veriyorum ama 5 gün oldu hala düzelmedi. Sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Karakiz22 meyaperis bende açmıştım kabızlık için post 6 ay ek gida başlangıcında oluyor Erik kurusu gün kurusu kaynatıp suyunu içirin çok değil ama püre gibi yapın sonra onu da yedirin ço k iyi geliyor bizde işe yaradı Probyotikde başlayın doktoruna sorun söyler
meyaperis Karakiz22 gün kurusunu denemiştim ama erikği denemedim onu da denim. Probiyotik kullanmaya başladım inşallah biran önce düzelir
The_paues meyaperis benim oğlumda 6,5 aylık kabız oldu sanırım zorlanıyor ağlıyor.probiyotik ne kullanıyorsunuz bizde bio gaia var olur mu etkili
meyaperis The_paues vitagil mikroflora kullanıyorum sabah akşam veriliyor biogia dan daha etkili bence doktorunuza bi sorun
Tomris61 meyaperis yedireceksiniz. Şokta coco’s marka olan var güzel gıdanın ürünü. Temiz içeriği. Ondan bir çay kaşığı yedirin 2-3 saate çözdürür. Ayrıca bağırsak sağlığı için de çok kıymetli bir yağ. Kayısı, zeytinyağ falan geçici