Zmc27 Kızlar eşim polis mardinde.tayin yazdı.doguda doguya gidebilir miyiz.antep,kilis,maraş,adana,mersin.aksaray,istanbul yazdık.(antep,kilis,maraş dogu)
cauuv2 Bende polis eşiyim batıdan doguya gidicez insallah ama burda görev süresi dolmadı yine de gidebilir miyiz ve acaba ne zaman acıklanır
cahillesohbetikestim cauuv2 bizim de görev süremiz dolalı çok oldu geçen sene tercih geldi ama göndermediler bu sene ümitliyiz inşallah gidicez doğuya
123asdf Bizde antalyadayız bu sene bizide gönderirler ipka verdik ama hayırlısı bizde Gaziantep,Kilis, Adıyaman, Hatay,Bitlis, Artvin yazdık 🌸
cauuv2 cahillesohbetikestim insallah hakkımızda hayırlısı olsun bizim bina mütahite gidiyo aile binasındayım bidahaki ay bina boşaltılcak biz o yüzden süre dolmadan doguya tayin istedik istanbuldaym kiralar 22 den baslıyo ve ben calısmıyorum insallah tayin cıkar yoksa zor olcak bizim icin , hayırlısı olsun süre dolmadan giden de varmıs duyduguma göre 🥹🙏
cahillesohbetikestim cauuv2 bizimde ilk tercihimiz van çok istiyoruz geçen sene gelmedi inşallah bu sene gelir 😂 van bitlis bingöl ığdır urfa şırnak hatay bizimde