asilpoyrazinannesi Bebeğimin kıyafetlerinde kaka lekesi var yıkadım ama gecmedi nasıl geçiririm evdeki usullerle ?
OykuMom123 asilpoyrazinannesi e bebekteki toz leke çıkarıcı hemen çıkarıyor hatta 4 sene önceki eski lekeleri bile çıkardı
dilara_0 asilpoyrazinannesi yeşil sabunlar var lekeli bölgeye sabunu sür iyice sonrs da yavaş yavaş çitile geçiyor. Renki de olsa beyaz da olsa farketmiyor ben öyle geçirdim
Kuzeytooooo asilpoyrazinannesi beyaz sabunla çitile makinaya at sonra da güneşe at çilek kaka gibi lekeleri çıkarıyor
Maka_Paka asilpoyrazinannesi ben kabasını alıyorum çeşmenin altında sonra lekeyi güneşe asıyorum bembeyaz. Mutlaka dene
Ardenaden asilpoyrazinannesi beyaz sabun ile oda ciskrtmadi bimin parlaticisni dokup bekletyrm 10 dk makinaya atoyorm oda olmadi bingonun klorsuz camasir suyu var lekelere birebier onu sikip stiyorm çıkıyor 😀
MoonCrystal Ardenaden çamaşır suyu durulanmiyor bu sebeple de çok zararlı üstelik cilde doğrudan temas eden şeyler bence yapmayı bırakın
Meriskus asilpoyrazinannesi bebeğim çok kaka taşırırdı kaö tane zıbın çöpe attım😀 Beyaz sabunla çitileeee Hafif kalan leke işin vanish varya pembe ondan dök üstüne at makineye tertemiz
Ardenaden MoonCrystal klorsuz diye belirttim.renkliler icin bebekler icn kullanilabilen var bingonun icnde kloryok tenkli kiyafete siksaniz leke olmuyor
maca asilpoyrazinannesi e bebekte baby me leke çıkarıcısı var ben ondan sıkıyorum elimde çitiliyorum sonra makinede çıkıyor dışarıya Asın bide çamaşırları bazende kirli kıyafet hiç olmuyor elimde yıkıyorum baby me ile güneşe atıyorum çıkıyor kusmuk lekelerini filan güzel çıkarıyor
nazzliiii The elite home çok iyi beyaz sabunla elinle citile iyice çıkıyor uğraşmaya vakit yoktu ilk zamanlar hep çöpe attım zibinlari gına geldi bi ara :)
limonzeytinmom asilpoyrazinannesi e bebek markası baby me toz leke cıkarıcı 👍🤌 Yenidogan kzıım 1.5 ay boyunca günde 3 4 kıyafet komple kakalı oluyordu eger bu leke cıkarıcı olmasa hepsi çöptü. Bulaşma falanda değil boka bulanmış kıyafetler öyle diyim. 1 gece sıcak su ve bu leke cıkarıcı da bekletip makineye atıyorum renkli beyaz farketmez missssss 🤌