happymom1 Ay kontrolümüzde doktora gittik. Doktor kızımı kontrol etti. O sıra ben sorularımı sordum doktor bana anlatırken sekreterine sen bebeğin kg ina bak dedi. Sekreter 6 kg 7 Gr dedi. (Kızım 3 buçuk kg doğdu) Ben o sıra doktoru dinliyordum ve tartıya bakmadım. Geri kg mama takviye yap dedi. 3. Ayında 5.750 gelmişti. Bende gerçekten az almış kg dedim ve o gün mamayada başladım. 2 gün sonra sağlık ocağı kontrolü ve 4. Ay aşısı için sağlık ocağına gittim. Ebe bebeğimi tartti ve 6.750 geldi. Geçen aydan beri tam 1 kg almış yani bebeğim. Hangisi doğru hangisi yanlış anlamadım. Ama arada bukadar farkta olmaz bence sekreter yanlış gördü 700 u 7 Gr olarak söyledi ama doktor 700 mu 7 mi iyi bak dedi oda 7 demişti 🙃
Mree happymom1 sağlık ocağı ile bizim doktorumuz tartısı hep farklı çıkıyor. Sağlık ocağında hep daha fazla çıkıyor ben de anlam veremiyorum🤷🏻♀️
gizemtann Muhtemel 700 gramı 7 gr telaffuz etmiştir. Benimde bebegımın geçen ay boyunu hastanedekiler 56 cm ölçtü ertesi gün sağlık ocağında kontrolde 62 cm ölçtü şaşırdım kendimde ölçtüm sağlık ocağı doğru çıktı 😃
Bet25 Mree doktorda kıyafetsız ölçüyo bızımkıde saglık ocagında kıyafetle ölçüyo her ölçtügğnde 400 düşüyo kıyafeti