meyrmo 5 dk emiyor sonra çekiyor kendini 2-3 saat emmiyor çok az emiyor gibi geliyor banada doyuyormu acaba sizinde bu aylarda bebeğiniz böyle mi ?
denizzalp meyrmo beş dakika emmeyle doymaz bence. Bizde aynı aydayiz hemen hemen. Emzirirken göğsünüzün üstüne boncuk dur oyuncaktir eliyle tutabileceği şeyler koyun emerken oynasın dikkati oraya versin. Çevresine baktığı için sürekli kafayı çekip arkaya sağa sola bakıyor bizimkide. Oyalanacak birşeyler koyun göğsünüze emerken onunla oynasın. Emzik Zinciri olabilir
dreamsmom meyrmo merhaba bebeğiniz 5 aylık olmuş sanırım değişti mi emme süresi?Aynı durumu yaşıyoruz 4 aylık bebeğim doyuyor mu emin olamıyorum
ferhanferi Bnmde öyle meme reddi yasyrz etrafını kesfediyo bn uyumaya yakın emzirmeye çalayım baya emiyor ozamn
babyylina Hiç kafanıza takmayın aynı sorunu yaşadım bir kaç doktora danıştım ve hepsi aynı şeyi söyledi eskisi gibi emmez zaten çünkü artık güçlendi o 5 dkta yeterli besini alıyor daha güçlü çekiyor süt daha fazla geliyor dedi o yüzden asla kafana takma bizde 4.5 aylık olduk aynı şekildeyiz ve kilo alımı gayet iiyi
meyrmo dreamsmom şuna daha iştahlı yine 5 dk emiyor ama saatte birbemiyor gündüzleri o yüzden takılmıyorum
dreamsmom meyrmo teşekkürler, 4,5 aylık oldu bebeğim ama dediğiniz gibi yine kısa sürede iştahlı emiyor, kilo alımı da güzel o yüzden takılmamaya çalışıyorum.