filizmom Kızlar gece uyurken emzik versem bebeğim kusarsa emziği atabilir mi? Tıkanmasından korktuğum için gece rahat olamıyorum 25 günlüğüz
hgygthmz filizmom ben geceleri emzikle uyumasını hiç önermiyorum uykuya daldım i çıkartın ben öyle yapıyorum artı emzige alisirsa bide her gece emziği ağzından çıkardığı gibi uyanır buda uykusunun bölünmesine sebep olur
filizmom Bebegimben1 kullanıyorum bi de yan yatırmaya çalışıyorum ama yine de emziği atmayı beceremez diye korkum var
Bebegimben1 filizmom o zaman çok bağımlı değilse vermemeye çalışın çünkü dediğiniz gibi atamaya bilir
filizmom hgygthmz ya daha yeni başladık emziğe de 2-3 gün oldu. Çok da vermedim daha ama bazen yakaladığında çekmesi o kadar zor oluyor ki damağını acıtcam ya da uyandırcam diye korkuyorum
Alya-Sena filizmom bebegim dogdugundan beri sadece gece uyurken verdm uyudukdan sonrada agzindan aldim hep.
ahmethamza filizmom benim bebeğim 3 aylık bazen atamıyor emzik ağzında kusuyor geri yutuyor. Refku yatağı da var yan da yatiriyorum. Uykuya derin geçince aliyorum emzigi
Gzide32 filizmom uykuya geçerken verebilirsiniz ama gece çok alışmasın ileride de hep ister alışkanlık boyutu yükselir ve diş yapısı bozulur birde gece emziği ağzına kaçan bebek videoları görmüştüm Allah korusun