asdffs Hanımlar bebeğim 10aylık olucak nerdeyse bu hafta uykuya bi türlü dalamıyor sürekli sıçrayarak uyanıyo neden olabilir napabilirim
merveatlaseymen asdffs bazen gün icinde yasadıklarını hatırlar bebekler araba sesi kornalar yüksek sesler vs gibi bunlar etkili olabilir yeni bir diş cıkarıcak olabilir veya cıkartmadıysa bunlar agrı yapar cok normal ara sıra böyle dönemler umarım hemencik gecer🥹
Madamehappyyyyy asdffs Gün içinde uykusu nasıl çok uyuduğun da benim oğlum da gece uyumuyor ve çok uyanıyor tekrar dönüş yapamıyor.
asdffs İki uyku yapıyoduk açıkçası böyle olumca teke geçirdim ama sorun hala devam ediyo gün içinde ikibuçuk saat uyuyodu bir buçuğa düştük
momeymen Benimki 25 günlük gündüz uyumuyor şimdi de bugün hele perişan etti beni. Çay içiyorum ondan mı oluyor acaba
asdffs momeymen benimki ilk doğduğunda üç ay öyleydik sabah yediden gece onikiye kadar sadece on dk gözlerni kapatıyodu
asdffs momeymen hayır yirmi gün boyunca yılmafan uyku rutini oluşturup erken uyutmaya çalıştım gece dörde kadar salladığımı bilirim daha sonra beş ay boyunca bu düzende uyudu ta ki diş çıkarana kadar