Maka_Paka @Newmother07 @Zelisblt @Simsimy Kızlar memlekette dairemizi tadilat ettireceğiz. Dikdörtgen ve kocaman bir salonu var evin. Öncelikle o salonu nasıl dekore edebilirim. Birde sus duvarı yapmak istiyorum. Mavi ton yeşil bitkili, biblolar falan modern bir duvar. Ama bulamadım hiç internette istediğim gibi. Bohem degil daha modern
Simsimy Maka_Paka Mavi ton yeşil bitkili, biblolar falan modern bir duvar Burayı okur okumaz gözümde şu renk canlandı. Çıta da yaptırırsan bence istediğin modernliği elde edersin. Bir sürü çıta detay modeli de var artık, klasik olmak zorunda değil.
Simsimy mylittlebabbym Benimde oğlumun odasının bir duvarı bu renk. Tayin gittiğimiz evdede yaptırmam lazım ama boyanın kodunu unuttum 😂
Simsimy mylittlebabbym Dyo. Valla hatırlamam lazım. İnşallah karıştırılarak elde edilmemiştir. Aynısını bulana kadar denetir dururum 😂
Simsimy mylittlebabbym Muhtemelen karışımla elde edilmiş. 🥲 Şimdi baktım internet sitesinede, tutan bir ton yok. Neyse Dyo çalışanları çözer işi artık 😅