ipek332 Merhaba arkadaşlar 3aylık ikizlerim var mamaya başlayacağım hangi mamayı tercih etmeliyim sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Gulgok12 ipek332 sma comfort bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz bizde gaz kabızlık yapmadı memnunuz
Blueberry0 ipek332 sma comfort tabi. Tüm mamaları denemiş biri olarak söylüyorum. Tabi 400 gr 1 hafta anca yetiyor ikizlere 2 gün felan yeter herhalde 😂 Optipro da iyi bir alternatif onun 1 kglik olanları uygun en azından.
Sevvl ipek332 ben ikizlerime tüm mamaları neredeyse denedim en çok yarayan sma optipro gaz için comfort aldık yine aynı şekilde devam edıyordu kızım bence hiç fark yok
Gulgok12 Sevvl sma optipro da laktoz var comfortta yok tek fark bu . Laktoz intoleransı varsa bebeğin sıkıntı tabi 🙃
ikizzannesii ipek332 hipp le başladık maddyattan dolayı bebelaca geçtik ikisini de seviyorlar benimkiler . Aslında çok mama değiştirdim keyfi hepsini de içtiler
zzzzzzzzzzzzzzzzzz Kızım şuan düzeltilmiş 8 aylık prametüre emmeyi bıraktı mamayı da yemiyor 8 kilo çok uğraşıyorum ğündüz verdim kusar ğibi yaptı aptamil kullanıyorduk sma denedim biberonu mu değiştirmeliyim fikri olan varmı
Gulgok12 ipek332 internet üzerinden alıyorduk genelde eczanelerde falan çok pahalı . Garip bi şekilde bi kaç aydır e bebekte 400 Gr 290 tl ( hala aynı mı bilmiyorum ) stok yaptık 🙃