melisarass Arkadaslar meraba ben dogum yaptim ve bizim 6 aylik bi yogun bakim surecimiz oldu. O yuzden sehir disindaydik qldigim hic bir seyi kullanamadim. Ben de uygun fiyatq satacagim ne lazimsa sorabilirsiniz. Lohusa pedi bezi gogus pedi siringa biberon meyve filesi ve daha bi suru sey. Bunlar hic kullanilmamis seyler. Ve en onemlisi hastane cikisi olan aras yazili takimimi hic kullanamadim almak isteyenlere duyurulur
Lina2007 melisarass onlar en güçlü bebekler Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah benim de kızım 13 gün kaldı
emilia melisarass https://mutluresim.com/ Bu link üzerinden resmi yükleyip, altındaki linki kopyalayıp yapıştır yaparsanız resimler yüklenir. Daha kolay satış yapabilirsiniz. ☺️
emirtalhacan melisarass bu Kraft kutulu olanlarin bütün aspiratör süt saklama poşeti meyve emziği fiyatları nedr nerde oturuyorsnz
melisarass Gogus pedi 75 tane var 200 tl. Aspirator 750tl. Emzik 80 tl. Sut saklama poseti we baby 20 adedi 80, 30 kujju 75, baby me 15 adet 60 tl. Yozgatta yasiyorum . Toplu alimda yardimci olurum yine
Ruhikizim04 melisarass meyve emzigini 80e mi satiyorsunuz dolap uygulamasi üzerinden satabilir misiniz