Ballilokmam11 Deniz_4773 nette görmüştüm fırını biraz ısıtıp koyuyorsunuz tutuyor denedim bi kere ise yaradı 100° idi sanırım
marsiyen Deniz_4773 Fırını 100 derecede çalıştırıp içine koyun bir saat o zaman tutuyor dün de benim başıma geldi öyle kurtardım.
Defnemmm1 Deniz_4773 kavanozda denemedim ama suyu kaynatıp leğenin içine koyup tencereyi de suyun içine gömmüştüm üstünü de kapatıp tutmuştu öyle
lceLady Deniz_4773 5 dk ısınsın fırın ve ısıyı kapatın Kavanozlarıda agzı acık içine koyun fırını kapayin
alin12_ Deniz_4773 Allahaskına yoğurt nasıl mayalanıyor pratik bşr şekilde anlatabilir misiniz 🤭😅ben yogurt hiç yemem o yüzden de açıkcası mayalamayı bilmiyorum 🙈bebegime mayalamak istiyorum. Taze taze yesin.nasıl sütten oluyor
Ucansupurge Deniz_4773 fırın 70 dereceye ayarla 15-20 dk ısıt sonra kapatıp fırın koy tutar büyük ihtimalle
KaynanaYiyen Deniz_4773 tamam mesela şimdi Attın. Gece 3te uyan bak. Benimkiler ekşimedi hiç. Fırına ağzı açık atmalısın.
mervyyy Bende koyun yoğurdu mayaladım tutmadı aynı süt şeklinde duruyor 😂😂😂😂😂😂ilk defa yaptım oda olmadı ya