Ddmdd Bebeğim altini degistirirken aşırı ağlıyor değiştirmek için yatirdigimda direk kalkiyor degistirmek istemiyir oyuncakta alıp oyalanmiyor bile naocam bilmiyorum bi akıl verin normalmi sizin bebeklerde böylemi acaba :(
jap Ddmdd 15 aylık hala öyle artık sinir geliyo bana. Telefondan ön kamerayı açıp eline veriyorum bazen gülüyo kendine öyle değiştiriyorum bazen de kaçmaya çalışıyo gene kollarından ayaklarımla tutuyorum pes edip ağlıyo ağlarken değiştiriveriyorum
hallooo Ddmdd yemin ederim yarim saat bezsiz kostu durdu zorla yatirdim yere bide cis yapti yere.her bez degistirme sorun..hareketlimi cocugunuz bizimki bezi cikardikmi atli tazi gibi kosuyor
[silindi] Ddmdd bence çoğu bebek bezlenmek istemiyor. Benimki de kalkmaya çalışıyor pişik önleyici krem falan veriyorum o an eline öyle oyalayarak değiştirmeye çalışıyorum. Oyuncak pek dikkatini çekmiyor. Ev eşyaları daha ilgi çekici geliyor. Eline dikkatini çekecek keşfetmediği farklı şeyler verin belki işe yarar.
UrbanMom Ddmdd bebegim telefon kabimla banka kartimi cok seviyor onlari veriyorum 15 sn oyalaniyor o kadar alismisim ki hızlı hızlı alt degistiriyorum 😁
Ddmdd Muallaaa ya inanın yatmiyor artik bile hemen.ağlıyor hemen oturuyor bebeğim ayakta iken degistiriyorum kakası olunca napcam bilmiyorum :( aşırı sinirleniyorum ağlıyorum ama tek degilmisim yorumunuza teşekkür ederim 💜
tultanhanim 20 aylık kızım dönmeye başladı başlayalı bu sorun var değişmiyor pek malesef 😢 Zıbını yukarı katlayıp kollarını içine alan bir video görmüştüm, bebeği kısıtlayıp çaresiz bırakır diye düşünüp yapmamıştım yapsam belki şimdi böyle sorun yaşamazdım 😂
Muallaaa Ddmdd Ddmdd canım ne demek ben daha ne bunalımlara giriyorum. Banyo da da aynıyz üst giyerken de inan geçen bezi yırtıldı tek başımayım genelde ama iki kişi dahi zor yapıyoruz tutamiyrz Rabb’im kolaylaştırsn
tultanhanim Ddmdd yok yok tek değiliz malesef 😅 Külot bez bi nebze daha kolaylık ama çişte hemen ayakta takıyorum, kaka olayı biraz sıkıntı onuda banyoya götürüp poposunu yıkıyorum 1 yaş civarı şu uzaktan kumandalı renkli ampüller varya onu açıp izletirdim temizlerken tabi çok sürmedi sıkılması 😬 Belki sizin işinize de yarar
barbiee_ Ddmdd heralde onlara göre çok normal bize göre değill😁 benimki de fırıl fırıl döner bi o yana bi bu yana