badeismomm Dün hiç kaka yapmadan günü bitirdi. bugün 6. oluyor gece 12den beri sadece anne sütü alıyor .cıvık ve sesli yapıyor. Ishal mi ? Ateş yok. Ikınırken üstten kusuyor biraz pırt yapmaya ıkınıyor. Huzursuzluk da var başına gelen varmı 2 aylık
melegim71 badeismomm normalde kakalari civik olur zaten degisikliimi fark ettiniz 5 6 kez gunde yapmasida normal ama salgin var yinede ihmal etmeyin isterseniz goturun
rumeysahinn badeismomm bizde aynısını yaşıyoruz 2 gün yapmadı şimdi de ishal gibi ama 3 kere falan yaptı keyfi de yerinde herzamanki huysuzluğu var biraz doktora sordum normal dedi bi sorun isterseniz probiyotik damla önerdi
marselsmom badeismomm bizde de aynı belirtiler vardı ama ateşi de çıktı. Kan ve idrar tahlilleri normal çıktı, gaita testi yapıldı ve rota virüsü olduğu ortaya çıktı. Bebeğim 2 ay 8 günlük şu an 2 gündür hastanede yatıyoruz. Yine de bir doktora götürün ihmal etmeyin.
murte badeismomm benim bebeğim de öyleydi çok sık kaka yapiyordu ishal oldu iki hafta hic gecmedi mukuslu kaka gurultulu kaka vardi huzursuzluk vardi doktora gittik inek sutu proteini alerjisi çıktı salgindan olmayabilir alerji kaynakli olabilir doktorunuzla gorusun bece ishal isede ates kusma yoksa tedirgin olmayin benim kizim 13 gunsurfu ama ates ishal olmadi sadece çokça emzirdim su kaybi yasamasin diye
badeismomm melegim71 çok sık yaptı bugün günde 2 kere yapardı hiç yapmadigida olurdu huzursuz birde sırtına kadar yapıyor şaşkınımm
melegim71 badeismomm gazda olabilir gazliysa degilse mutlaka goturun bebek daha cunku ihmale gelmez acayip0 salgin var emziroyosanuz sarimsak yiutun emzirin oda iyi gelir
badeismomm melegim71 gazlı çok gazı var öksürse bile pırt yapiyor aglarkende pirt pirt yapiyor devam ederse gidecegim doktora simdi uyumaya basladi
badeismomm marselsmom çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır yavrunuz bizde 2 ay 6 günlügüz sabaha kadar böyle devam ederse gideceğim umarim degildir
mombarbie_ badeismomm bizde bugün aynı sorunu yaşıyoruz içim içimi yiyor mukuslu sıvı kaka yapıyor normalde 2 3 günde 1 yapan çocuk bugün 4 kere yaptı sabah bende goturecegim
melegim71 badeismomm eger birsey fark ederseniz goturun ciddi ishal olsa kotu olur zaten cis sayisina bakin bilgildagina bakin cokme varmi zaten sussuz kalir vicidu
badeismomm mombarbie_ salgın var diyorlar insallah birseyleri yoktur 5 6 kez kaka normalmiş anne sutunden dolayi cıvık oluyor zaten de bu ara sütüm su gibi yağlı değil sagdigimda fark ediyorum belki oda olabilir diye düsündüm. İçiniz rahat etsin götürün. Günü bitirdik henüz yapmadı 00 dan sonra yeni gün olarak bakıyorum bugünde takip edicem.
murte rumeysahinn belirtileri vardı mukuslu kaka gürültülü kaka yuzunde pullanma kızariklar huzursuzluk gibi