Unicorn67 me_o531 havuç kabak patates tatlı patates yoğurt ev yapimi elmaarmut muz 5.ayda bunları tattirmistim zaten 1 ay sürüyor 3 gün kuraliyla ilerledim hep 😌 şuan 9 ayligiz
dydy me_o531 Unicorn67 merhaba benim kızım anne sütüyle besleniyor bende bu ay basladım kabak ve havuc sonrada patates ve havuc yedirdim ama sanki kabız oldu gibi cok zorlandı ve kakası kıvamı koyulaşmış normalmi sizde yaşamışmıydınız
dorukbebekom me_o531 ilkinde bende 3 gün kuralı ile başlamştm. Fakat oğlumda doktor farklı ve öle 3 gün kuralı ile başlarsan yemeye geçemez zaten bişeye alerji olsa anlarsn dedi direk gerçekten de öle kızmda öle olmştu o yüzden ben oğlumda karşık gidiyorm
dugme me_o531 bizde başladık ama ben ucgun kuralı falan yapmiyorum ne yalan söyleyeyim alerjik gıdalarda evet ama onun dışında hayır bugün iki defa elma muz püresi verdim bir defada sebze çorbası verdim
altintopp Biz de iki gün önce başladık. Doktorumuz sebze tadımı ile başlattı. Üç gün kuralı ile kabak tadımına başladık. Sonra avokadoya geçeceğiz inşallah
dilaraabulanik Evet bize de bugün başlayabilirsiniz dedi nasıl ilerlediniz tecrübeli anneler lütfen yardım edin 🥹💘
me_o531 Unicorn67 teşekkür ederim bende kabak ve tatlı patates verdim haşladım biraz zeytinyağ koydum ama öğürüyor her seferinde haşlanmış dışında nasıl verebiliriz ki
mervebb Unicorn67 bizde onlari denedik aabah meyve saatimiz 10da oglen 1 de sebze corbasi yada tarhana 4 5 gibide yogurt dedi bu sekilde 1 ay 1 tatli kasigi kadar dene dedi bakalim siz organik urun olarak ne aldiniz tarhana falan
Unicorn67 dydy bu dönemde kabız olması normal ama yinede takip edin mutlaka her yemeğine zeytin yağı koyun az az suda icirin birde patates kabızlık yapıyor eğer tadımı bittiyse bir süre vermeyin
Unicorn67 me_o531 bu dönemde haşlanmış veriliyor sadece ne yazikki meyveleri cam rende yapabilirsiniz ogurmeler yemek istememeler de normal zamamla alisicaktir tadını alması yeterli bu ayda sonra zaten oda fark edicek güzel tatlar olduğunu 😌😉
dorukbebekom me_o531 ev yoğurdu veriyorum mesela… Karışık derken bir gün muz verdiysem diğer gün armut veriyorum.. Bir gün patates diğer gün kabak sebzeleri buharda haşlayıp cam rende yapıyorum. Meyveleri de cam rende yapıp veriyorum. Bazen de meyve filesine koyup eline veriyorum
Unicorn67 mervebb og natural kullanıyorum memnunum 5.aylik bebek icinmi o şekilde söyledi doktorunuz ?
happyy_momm Bizde 5 aylıkken başladık kabak havuç patates muz elma ve yoğurt verdim şimdilik 3 gün kuralına uymadım tadımlar bitmiyo çünkü şimdi 5 buçuk aylık mutlaka zeytinyağı koyun ama kakasının kıvamı direk katılaştı bizim çünkü kabız olmasın