karen26 Bebeğim tatile gittiğimiz de 8 aylık olucak tecrübeli annelerden bavulun olmazsa olmazlarını söylemelerini rica edeceğim. İlla tatilimiz olduğu için kafam çok karışık. Birde havuza ve denize illaki mayo bezle mi girmesi gerek ? Bir kaç yerde mayo bezin çişi kaçırdığını okudum havuzda ne yapmalıyız ? Mayo bezin numarası normal bez numarasıyla aynı mi oluyor ? Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Yelda35 karen26 mutlaka ilaçları, ateş ölçer almalısın. Mayo bez çişi kaçırıyor evet ama çözümü bilmiyorum ç. Üstünü örtmek için birşeyler mutlaka al , güneş kremi, şapka, bol kıyafet, mama önlüğü, suluk
Mnli karen26 mayo bez çiş kaçırıyor ama kakayı olabildiğince tutuyor bebek havuzlarında bazen kakasını havuza yapan çocuklar da oluyor zaten çoğu yer bezsiz sokmanıza izin vermiyor uv korumalı mayo ve şapka temiz içerikli güneş kremi tenteli bot tarzı bebeğinizi oturtacağınız bir şey calpol ateş ölçer mutlaka olmalı çantanızda
Defnem2222 karen26 sinek kovucu da al . Sivenonun kullanıyorum ben . Direkt tenine değilde kıyafetinin üstüne bir fıs sık ben öyle yapmış çok rahat etmiştim hiç yememişlerdi .
Kbr-a karen26 bizde bu hafta gideceğiz bende bavul hazırlamaya başladım öncelikle incianın güneş kremini stickini ve sinek böcek savar losyonunu aldım. Eczaneden her ihtimale karşı göz damlası ve enterogermina alacağım. havuz için bez aldım. Gerisi bilinen şeyler mayo simit vs. Umarım güzel bi tatil olur sizin içinde bizim içinde🏖️
karen26 Kbr-a probiyotik ne için kullanacaksınız? Umarım bütün tatile gidecek anne ve bebeler için çok güzel geçer🌸
Kbr-a karen26 ilk defa havuza girecek ne olur ne olmaz ishal salgını var birsürü tanımadığımız insanlarla haşır neşir olacak ve yemeklerde belki iyi gelmeyecek o yüzden tedbirli gitmeye çalışacağım