abidikgubudikisler Sizin ve bebeğinizin en sevdiği ninni nedir 🥰🥰🥰 Benim en sevdiğim; Çamlıbelden çıktım yayan Kovan kovan balın olsun
abidikgubudikisler abidikgubudikisler yeni ninniler keşfetmeyi bebişime dinletmeyi çok seviyorum. Özellikle dinlediğiniz, sevdiğiniz, anlamlı gelenler nelerdir 🥰
asminmom abidikgubudikisler Özge Öz- Mis gibi uyusun bebeğim Bayılıyorum bu ninniye duygulanıyorum da biraz ah annelik 🥰
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala abidikgubudikisler Biz unuttuk ninniyi, ninnisiz uyuyor. Bir zamanlar Atem Tutem Men Seni açıyordum
abidikgubudikisler asminmom “anne sesinden ninniler” olan mı? Ay evet o da çok güzel 🥰 şuan onu dinletiyorum oğluma ☺️☺️
abidikgubudikisler NeclaLeylaCeydaOhnealaneala en klasiklerden ☺️☺️ benim 2 bebemde hiç sevmedi onu ya 😀 1ciden terfi aldım bende haliyle 5e girecek 🥹🥹 darısı 2.nin başına 😂 şuan telefon sesinden ziyade arada bende yüksek sesle eşlik etmem gerekiyor yoksa gözleri açıp etrafı izliyor bıdık😂😂
abidikgubudikisler asminmom kova kovan balın olsun ninnisinide aynı kişi söylüyor sanırım🙃 aşırı huzur veren bi ses kesinlikle ☺️
delirmeceler abidikgubudikisler bizde ninni hiç olmadı 😂ikizlerim bir dönem kurtuluş kuş ve burak bulutun baba yak şarkısını duydukları gibi uyuyordu şimdi parla şarkısını söyletip uyuyorlar benimkiler bir değişik
abidikgubudikisler delirmeceler hahahah 😂😂😂 ay çok iyiymiş ya gerçekten hamileyken çok mu dinlediniz 😀