Namkol Kızlar bebeğimin ikinci yaş gününe az kaldı bir cafe tutmayı düşünüyorum şimdiden misafirlerime hediyelik ve onları doğum günümüze davet edecek güzel davetiye bakıyorum öneri sayfa var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Poly-ana Namkol Düşler Atölyesi diye yeni bir sayfa açıldı geri dönüşüm kağıt tohum yapıyorlar fiyatlarıda uygun tasarımlarda güzel kişiye özel yapıyorlar hatta. Aa hatta çekilişleri var yeni açılışa özel hemen atıyorum belki bedavaya gelir çok iyi olur
sezer2022 Namkol benim bildiğim doğum gününde hediye gelir verilmez 🙈 yinede verirseniz işe yarar bişey olsun ben magnet gibi şeyleri atıyorum,, minik kolonya yada açacak anahtarlık favorim
Poly-ana Namkol Bizim doğum günümüz yeni geçti ama arkadaşlar söyledi bana da katıl diye şans bu neden olmasın 30da yeter zaten aşkım
Namkol sezer2022 Kimseden hediye beklentim yok :) güzel anı biriksin Ben güzel bir kartla davet etmeyi hoş buluyorum Hediyemiz icinde arayıştayim
Yorgunmom_ Merhaba eger çekilişte çıkmazsa bile bi sayfa daha var oda çok uygun yapıyor bu davetiyelerden bi orayafa bak asf_designnn