Durubusra5 Bebeğim 8 bucuk aylık. Uyduğu zaman gece gündüz farketmiyor ama özellikle gündüz uyuduktan hemen sonra ağlayarak uyanıyor kucağımda sakinlesiyor kucakta uyumak istiyor. Son 1 haftadır bu durumda yaşayan başından geçenler yazabilir mi
naressmom Durubusra5 kalbim sıkışıyor benimde artık sinirden. Bu durum bizde de var. Sürekli Ağlayarak uyanmiyor ama beş dakikayı geçmiyor uykusu. Ayağımda olursa yanında oldugumu bilirse uyuyor ve bu durum beni çok zorluyor:(
motherofLeyla naressmom valla bizimkide öyle desem inanmazlar 14 aya girecek yok 14 aydır uyumuyor yani sayılı resmen gece uyuduğu günler tam dediğiniz gibi ayağımda mışıl mışıl uyuyor ama gece yok direk uyanıp ağlıyor diş mi atak mı ayrılık kaygısı mı bilemedim benimde sinirlerim psikolojim gidik yani bende uyuyamıyorum tam uykum geliyo gözümü kapatıyorum 5 dk sonra hoppp uyanıyor yani sabaha kadar böyleyiz bende uyuyamıyorum resmen yaşlandım çöktüm
Durubusra5 motherofLeyla Allah yardımcınız olsun artık ne yapacağımı bilemiyorum bende gerçekten çok zor bi durum