Sulennn Bebeğine bakıcı, babaanne veya anneannesi bakanlar nasıl uyutuyorlar? İşe başlayacağım nasıl uyutacaklar öneriniz varsa çalışan anne arkadaşlarım lütfen yazın 🌺 10 aylık :( Benleyken müzikle dans ederek veya memede uyuyor
Mazikeen Sulennn uyku desteğimiz olmadığı için uyku saatı gelince yatırıp emziğini veriyoruz annem yanında yatıyor beraber uyuyorlar:)) ben olunca kendisi uyuyor ben işimi yapıyorum :) 4 aylık başladım çalışmaya hiç sorun yaşamadım merak etmeyin bebekler herşeye çok kolay alışıyor
Sulennn Mazikeen uyku desteğimiz var ben yani meme Mazikeen acaba anneden mi meme istiyor. Kayınvalidem daha rahat oyalayabilir mi acaba nazı anneye mi geçiyor diye de düşünüyorum. Desteği kessem çok ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum öylece gideceğim işe herhalde :/
Mazikeen Sulennn anneden meme ister ben de emziriyordum mesela ben yokken meme talebi olmuyordu gönlünüz ferah olsun çok akıllılar :))
Sulennn Mazikeen ben de yeni yeni bunu anladım sanırım. Babaannesine bırakacağım uyur mu bilmiyorum bir deneyeceğim meme ister diye ya da yorulur perişan olur diye düşünüyorum üzülüyorum teşekkür ederim yorumunuz için