Makasal Atesmomm aaa kafeinde çok severiz nasıl olacak bilmem ama artık yapacam bişeyler berbat bişeymiş yeter artık al canımı Allahım diyesim geliyor bazen
Makasal sek_kahve ay sanırım benim de gerçi 3 haftaya yaklaştı baş dönmem sanki hiç geçecek gibide durmuyor. İnşallah sana rakip gelmem 😭😭🙈
Makasal Sksjsjjsks yani geçti ama bence hala bişeyler var gibi çünkü eskisi çok hareket ettiğim zaman bişey olmuyor du ama şimdi bi sersemliyorum ya
Makasal Sksjsjjsks benimde oluyordu hayta geçen sene gidip açtırdım kulağımı acaba diyorum o mu tetikledi baş dönmemi. Yani etkisi hala biraz kaldı bende tamamen geçmedi
Sksjsjjsks Makasal tıkanma oluyor muydu kulağınız da sürekli geçmiyor birde hemen çok. Berbat bir şey gittim dedi kulağında kir yok işitme sorun yok ama tıkanıyor kulağım tekrar randevu aldım gidecem asrırı rahatsız ediyor beni başımda dönüyor aniden
katilcivciv Makasal bana da nroloji doktorum vertigo teşhisi koydu ve betaserc diye bi ilac yazdi sabah aksam kullaniyordum düzeldim simdi yok cok sükür
Makasal katilcivciv evet banada o ilaç iyi geldi bide yanında extra bi ilaç daha verdi KBB dr. Sonra bide istersen nörolojiye git dedi ama gitmedim
katilcivciv Sksjsjjsks kafami cevirdigim her an, alisverste reyonlara bakarken vs oluyordu dünyam dönüyor gibiydi. Bir de deprem oluyor gibi his veriyordi bazen savruluyordum turunmasam düsecek gibi oluyordum
Deletedmom_121 Makasal vertigo geçmez geçirir 😒 dikkat etmeniz gerekiyor stresten uzak durmanız lazım ani hareket yapmayın yani ne derece bilmiyorum ama berbat bir şey
Makasal Busracan27 evet kullandım b ile başlayan bi ilaç yazdı ama tek başına fayda etmez diyip yanına bi ilaç daha ekledi ama isimlerini hatırlamıyorum ya. KBB doktoru yazmıştı