0619 öğün aralarını açın sabah kalkınca direk mama vermeyin önce kahvaltı yapsın bizimkide pek kahvaltı sevmiyor ben patatesli yada mısır unlu kaşarlı yumurta kırması yapıyorum yada patates kızartması bazende pankek sadece bunları seviyor ama az yediği için kahvaltıdan sonra devam sütü veriyorum, öğlende çorba yapacaksam mutlaka koyu yapıyorum nefis yemek tariflerinde irmikli unlu çorba var kilo aldırır yazıyor benim kızın kilosu iyi ama o tarifi sevdiği için genelde onu yapıyorum, yada şehriyeli çorba, sonra mesela kabak patates havuç pirinç hepsini haşlıyorum yada patates çorbası yapıyorum sulu patates yemeği yani bunları çok seviyor kiloya etkisi var mı bilmiyorum ama bizimki biraz minyon olunca kilosuda iyi görünüyo yemeği 4 saatte bi yedirin, mama yapın ben mesela süt içine e bebekten vanilyalı bisküvi almıştım o çilek muz felan hepsini kaynatıp püre gibi yapıyorum hem tatlı ara öğün niyetine hem gece maması niyetine çok seviyor, devam sütünüde bi sabah bi öğle uykusundan önce bide gece uykusundan önce veriyorum yani günde 2 yada 3 150-210 ml arası devam sütü içiyor