Kevser472 12/8 aralıklı oruca başladım şuan akşam 7 de yiyeceğim tabii dikkat ederek az sağlıklı şekilde yiyeceğin Leslie yapıyorum 30 dk ile başladım bakıp gözlemleyeceğim 1 hafta sonucu merak ediyorum
motherofLeyla Kevser472 bunu uyguladım leslie yapmadım ama 1 ayda 5 kilo verdim 74den 69a düştüm tabi sonra boğazıma hakim olamadım yedim şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama yine başladım yememeye denemeden önce 44 bedendim bi ay içinde 42 beden oldum bu bile iyi benim için 😂
fluoksetin Kevser472 verirsin ben inanıyorum🌸💪 sadece imkanın varsa akşam yemeğini biraz daha erkene çekebilirsin
Kevser472 D_deniz şimdilik güzel gidiyor çok acıktığımda Türk kahvesi içtim bide yarım salatalık o kadar iyiyim şuan 1.62 boy 68 kilo
cauuv2 Diyetisyenle başladım bir hafta oldu tam. 69la gitmiştim ilk. Leslie 40 dk yapıyorum bu arada, bir haftada 1,5 kilo yagdan vermişim
Kevser472 cauuv2 ama illa incelme olmuştur bence daha da dikkatli şekilde başlarsan istediğin sonucu alırsın ☺️
cauuv2 Kevser472 çok dikkatliyim zaten spor artı kaçamak dahi yapmıyorum şaşırdım neyse yola devam bakalımm