Poyrazinorhaninannesi33 Kızlar lutfen bilen cevap verebilir mi sabah uyandigim da elimde kina yakilmis gibiydi neden olur acaba
Dtkubra Poyrazinorhaninannesi33 bir çeşit mantar tinea nigra isminde kendi kendine geçiyo diye biliyorum
ZeydsMom Poyrazinorhaninannesi33 Bazı inanışlara göre; Sabah uyanınca elde kına lekesi görmek Allah’ın varlığının delillerindendir. Ruh uyurken vücuttan ayrılır ve farklı alemlerde gezer oralardan bu lekeleri alır. Bu durumda kişi sevinmelidir. Dolaşan ruh dönerken o gezdiği yerlerden bazı ilerin vücutta çıkmasına neden olur.
Poyrazinorhaninannesi33 Dtkubra tesekur ederim bende baktim internetten de gorseller felan farkli gibi geldi bana ama tabiki olabilir oda.
Poyrazinorhaninannesi33 SevimliHayaletCasper tesekur ederim bende bekleyim pazartesi gecmemis olursa giderim cildiyeye
cemilolabilirmi Bir tür mantar kendi kendine olup geçiyor. Zannedildiği gibi ruhani bir durumu yok. Geçmezse bir cildiyeye görünün. Çok basit ilaçalrla geçiyor
Aybirkorunbe Neden her seyi dine garip varlıklara bagliyorsunuz ki bu bir mantar yani geçer merak etmeyin 😊