yarenf Bebeğim 2 buçuk aylık silikon ile emiyor ama zor oluyor hava felan yutuyor Eds yöntemi ile silikon bıraktıran var mı acaba
deniz-95 yarenf göğsünüzü iki elinizle sıkıp ağzına verin sürekli ağzına alabileceği bir şekilde yavaş yavaş alışacaktır göğsünüze ben öyle alıştırmıştım ilk birkaç kez ağladı ama ağzına dayarken sıkacaksınız ya göğsünüzğ zaten ağzına da süt gidecektir anlayacaktır oradan sütün geldiğini
Hilay34 yarenf Birkaç aya kadar çekimi kuvvetlenip göğüs ucunuzu da iyice kavrayabilince kendisi bırakacak, biraz daha bekleyin isterseniz :) Denendi, onaylandı. Çevremde de dediğim şekilde oldu, çabucak bırakır umarım🌸
szye deniz-95 bunu bende denedim süt ağzına aktığı halde istemiyor itiyor silikona devam ediyoruz eds bende denemek istiyorum
deniz-95 szye biraz kıyabilseniz eninde sonunda alacak onu ama kıyamıyoruz işte. Bende kıyamıyordum annem zorladı hayır takma dedi silikonu öyle acıkınca emmek zorunda kaldı daha da bırakmadı
yarenf deniz-95 aslında en güzelini yapmışsınız ama istemiyor ben başaramıyorum bebeğim daha baskın bu konuda
filizmom deniz-95 kendi göğüs ucunuz nasıl? Benim dümdüz mesela, hamilelikte belirginleşmişti sevinmiştim ama doğumdan sonra eski haline döndü. İstese de alamıyor ki memeyi 25 günlük
deniz-95 filizmom kızım doğduğunda dümdüzdü benimde hiç ucu yoktu. Ama bebek ucundan emmiyor zaten emerken göğsün etrafını da ağzına alıyor.
Secuuss filizmom benmde dümdüz asla emziremem diyordum ama sağlık ocağında hemşire aşı yaptıgımızda tutturuverdi bir kaç gün emdi ama şimdi bazen ağlıyor tutmuyor bazen silikon ama çoğu zaman sağarak veriyorum göğsübaş ve işaret parmağımla tutup ağzına verdim direk tutmustu ztn fulk kahverengi yeri tutuyor bi deneyin
Hilay34 yarenf 4. ayda kendi istemedi benimki ama siz bir normal bir diğer türlü verin, mesela önce uçla sonra biraz emdikçe çıkarıp uçsuz teklif edin, zamanla alışacak 🌸
arzupak Merhabalar 1 ay silikon ile emzirdim sonrasında büyük bir kararlılıkla silikonu hayatımızdan çıkardım keskin bir ayrılış oldu bizimki ama bunu maalesef yapmak zorundaydım mememi sıkarak biraz kafasının arkasından nazik nazik baskılar uygulayarak dudaklarını süt ile ıslatarak silikonu günden güne unuttuk kolay olmadı tabi ki ağlıyor bazen yorulup ememiyor ama anne olarak en iyisinin bu olduğunu bilerek biraz dirayetli olmak gerekiyor 2. Ayımız bitti silikon hayatımızda yok💐kararlılıkla bırakıp bebeğe onu unutturmak gerekli ara ara sıkılıp vermek isteyeceksiniz ama asla bu hatayı yapmayın.
filizmom Secuuss deneyince çıldırdığı için denemeye de korkuyorum artık. Ben de aşı zamanı bir ebeyle konuşayım belki yardımcı olur. Çok teşekkür ederim ☺️