rusene Merhaba hanımlar doğum kontrol yapı kullanma başladım markası yazz ama yan etkileri çok ya uykum gitmiş yatamıyorum iştahım gitmiş çok sinirliyim sizde de oldu mu
Gryffindor rusene Yeni evliyken yazz kullanıyordum çok memnundum bir sene kullandım hiç etki yaşamadım. Ama tabi kişiden kişiye değişebilir. Üstte kalsın postunuz.
Birdunyabircennetannesi rusene 2 senedir kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı Hatta en yan etkisiz hap diye başladım İlk 1 hafta baş ağrısı olmuştu tek
_YanakReisinAnnesii rusene bende bir süre kullandım. İlk 3 ay çok ara kanama yaşadım, adet miktarım çok azaldı ve sinir hali bende de olmuştu. Doktorum yan etkisi en en az olan hap diye önermişti ama kişiden kişiye fark ediyor demek ki.
Birdunyabircennetannesi rusene Yani 2 senedir çok iyi arkadaşız inşallah yamuk yapmaz 😅 Nasıl içiyorsunuz derken yani akşam saatlerinde bir tane içiyorum Unutursam ertesi gün iki tane içiyorum
rusene Birdunyabircennetannesi ay beni çok etkiledi ne yapsam bilemedim kızım 2 yaşında umarım etkili olur
Birdunyabircennetannesi rusene Daha yeni mi başladınız ? Bence uzun sürmez etkisi Çünkü araştırdım en yan etkisiz hap bu
Birdunyabircennetannesi suumeyye Evet Doktor bırakmalısın sigarayı veya ilacı bırakmalısın dedi geçende 🤦 Veya azalt sigarayı dedi de bırakmaya çalıştım olmuyor ki
suumeyye Birdunyabircennetannesi ya benim m de adetim duzensizdi kist olusmus yazza basladim gunde 5-6 tane iciyorum ama korkuyorum psikolojik vucuduma bir seyler oluyor 😂
Birdunyabircennetannesi suumeyye Ay o kadar düzenliyor ki adeti Spiral vardı bende 1 sene onunla korundum ama canıma okudu spiral İlişki sırasında çok acı çekiyordum 3 ay adet olamadım derken çıkarttım YAZZ a başladım Direk düzenledi ya günü gününe ya 1 gün erken ya da en fazla 1 gün gecikir o kadar gerçi gecikme çok olmuyor 2.5 senedir kullanıyorum
suumeyye Birdunyabircennetannesi ben bekarken de kullanmistim evet cok iyi duzenliyor ama sigara kullandigim icin korkuyorum
Birdunyabircennetannesi suumeyye Evet kan pıhtılaşması yapıyormuş doktor bırakmalısın ikisini de aynı anda kullanmaman gerekiyor veya sigarayı azaltman dedi de işte ne yapacağımı bilmiyorum Başka yöntemle korunayım desem spiral yaramadı prezervatif konusunda bende eşimde ilişkiden hiçbir şey anlamıyoruz zaten ilişki yönünden sıkıntılıyım 🤦
Birdunyabircennetannesi suumeyye 1 pakete yakın Yani 1 Ekim’de bırakma kararı almıştık eşimle 2 gün azalttım ama mafetti beni Kafamın ağrısı sinir çok fazlaydı dayanamadım yine 🤦 Aslında istiyorum bırakmayı ama gel gelelim lanet olasıca bağımlılık bıraktırmıyor