iki_prens_annesi Slm hanımlar memnun kaldığınız toz deterjan markası yazarmisiniz ama bebek veya çocuklar için değil genel olarak
sek_kahve iki_prens_annesi persil kullandım uzunca bir süre memnundum ondan. Son birkaç aydır bingo kullanıyorum, bunu daha çok beğendim diyebilirim
usenmedimyaptimbirvelet Omo kullanıyordum bitti. Eşim bingo almış hiç kullanmadım.kullanan varda memnun mu acaba
livanurvealpinannesi61 agzimizintadikacmasin omo kullandım her türlüsünü kokusunu beğenmedim güzel yıkamadı hiç peros bingo güzel ama omo da boykot sanırım
Hamburgerr iki_prens_annesi beyazlar icin peros alıyorum gayet güzel renklilere önerim yok sıvı deterjan kullanıyorum
agzimizintadikacmasin livanurvealpinannesi61 hiç peros kullanmadım ya alışmışız yıllardır anne evinde omo ya evlenınce bingo denedim bir kaç kez bingo omo harici kullanmadım peros ve rinso denemek istiyorum aslında
Duyulurum agzimizintadikacmasin peros beyazlar için ve toz detarjan hiç kullanmadım ama siyahlar için olan ve renkliler için olan sıvı deterjanları gayet güzel, kokuları da kalıcı