Kahvelianneee Damla_eflin geciktiğimi yeni fark ettim canım ama iyi ki böyle oldu çünkü başından beri sayıp 15 gün geciktim desem zaten gebelik yoksa da stresten ve düşünmekten gecikmeye devam edecektim .. hayırlısı olsun☺️🩷
Ecemsultan Bende heyecanlandım şimdi. Testi Beklediğim günler geldi aklıma 😃😃 hadi hayırlısı yaz mutlaka
Kahvelianneee Kızlar öncelikle anneler gününüz kutlu olsun 💐💐 kusura bakmayın dün test yapıp söyleyecektim ama misafirim geldi asla bakamadım. Birazdan gidip test alıp yaparım sizede yazarım 🥹 psikolojik mi bilmiyorum ama resmen mide bulantım başladı😅 3 gündür uyku ve yorgunluk hali😅 bide erik 😅😅 ama bunlara itimat etmiyorum çünkü psikolojik diye düşünüyorum sadece geciktiğim için test yapmak istedim hayırlısı olsun artık 🦋 ejdermeyvelilahmacun Ecemsultan KLORAK agzimizintadikacmasin Bugleminannesi28
Kahvelianneee Test pozitif kızlar.. s_lmam767 KLORAK Bugleminannesi28 karahann Usnac4559 mylittlebabbym Kahvelianneee ikibaloglanannesi Usnac4559 ejdermeyvelilahmacun ejdermeyvelilahmacun Ogretmenannex Ecemsultan Damla_eflin agzimizintadikacmasin agzimizintadikacmasin
ejdermeyvelilahmacun Kahvelianneee senin de anneler günün kutlu olsun canım🍀 e hadi yap ben bile merak ettim hahahahash
KLORAK Kahvelianneee aşkım anneler günün kutlu olsun, dün alarm çaldı ama ne için kurduğumu hatırlamadım iyi hatırlattın ahahaha hadi bekliyoruz
Kahvelianneee KLORAK ahahhaah annelerin b12 si yerlerde 😅😅 neyse ki ben unutmamışım 😄 kız gerçi geciktiğimi geç farkettim unuttuğum için ama hatırladım sonuçta 😄
Bugleminannesi28 Kahvelianneee seninde anneler günün kutlu olsun çiçeğim 💖 Biz sabırsızlandik biran önce yap 😄
KLORAK Kahvelianneee hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yorulmadan geçer ömrün 💕🐞
Kahvelianneee Kızlar hepinize çok yeşekküd ederim duygularım bambaşka tarif edemiyorum ☺️☺️💕💐 mylittlebabbym Ecemsultan s_lmam767 ikibaloglanannesi KLORAK agzimizintadikacmasin agzimizintadikacmasin Gamze2112 Usnac4559