linahaniminannesi asya343 eşim yay burcu 💆🏻♀️ yaş aldıkça sinirli halleri sakinliğe bürünüyor 😂 ev tipi oluyorlar. Evcimenler genel olarak 🩷🙏🏻
Cedricc linahaniminannesi kaç yaşında evrilmeye başladı eşiniz . Benim oğlum da çok sinirli korkuyorum bazen oğluşumdan😂
siinems asya343 kızım 5 ay 3 günlük asla durmuyo ve susmuyo çığlık atıyo😂😂 eşimde kızımda yay burcu kurtlu biraz 😅 dışarıyı çok seviyo sesi asla çıkmıyo burcundan galiba ama geceleri tam bi canavar oluyo🤦🏼♀️
yasemin1812 asya343 Aşırı meraklılar bir de başkasının çocuğuna bakıyorum dümdüz duruyor bizimkinin gözler insanları hareket eden şeyleri takipte sürekli😂
ozlemh asya343 hiç geçmiyor gözünü kapatıyor ağzını açıyor her şeye saldırıyor 😅 aslında belli bizim beyaz beyaz görünüyor ama bir türlü patlayamadı
Alp1212 asya343 merhabalar benim oğlum da yay Burcu aşırı hareketli sizin şuan Kay aylık oğlunuzz biz 17 aylığız şuanda
Alp1212 asya343 Günü nasil geçiriyorsunuz yemek olsun şuan hastayız asla ağzına hiçbirsey sürmüyor sadece mama içiyoruz.Tv konusunda nasılsınız TV izliyor mu? Oyun vs oynuyor mu yada etkinlik yapıyor mu?