karamelnur Kızlr 19 gunluk bebeğim surekl mememle kavga ediyor iki cekip bırakıyor 10. Günden beri böyle biberonla mama veryorduk biberonu bıraktık emzik desen arada alır neden yapıyor anlamadım gaz da yok
nazlii1_ karamelnur ben ilk günler emzirirken yarım kundak yapıp emziriyodum. Emzirme minderi kullanabilirsiniz. Sütünüz tazyikli mi geliyor? Alisacaktir illa bol bol emzirin
elifbarcin65 Canım gazdan başkası değildir sürekli masaj yap bisiklet çevirir gibi o günlerde başlıyor gaz ve emmek istemiyor
elifbarcin65 karamelnur benimkide sürekli yapıyordu ama gazdan agliyormus en son acile gittik gazı var dedi sonra başladı zaten yoğun şekilde
nazlii1_ karamelnur emzirmeden önce elinizle sıkın göğsünüzu tazyigi azalana kadar basta tazyikli geliyo sonra normale dönüyo emerken. Bide göğüsleriniz dolu mu sütle sagim yapabilirsiniz
karamelnur elifbarcin65 aaaa genelde gece yapıyor ya benimki bide uykuluyken naptınız sonra gaz damlasına mı basladınız
elifbarcin65 karamelnur aynn canm gaz damlasına başladık Sen kimyon tohumu al aktardan onun çayını iç çok iyi geliyor ben hem damla hem ondan kullaniyorm
karamelnur elifbarcin65 ayy gece ağlama krizlerine girdi gazdanmış gercekten eşime hemen nöbetci eczden damla aldırdım kızımda işe yaramıştı umarım oğlumda da yarar kimyonda içtm rezenede
elifbarcin65 karamelnur canım her emzirme sonrası gazını çıkar üstten ve emzirmelerden önce l love you masajı yap bisiklet çevirir gibi bacaklarını çevir Bezini aç masaj dediğim masajları yap hemen çıkıyor açıkken altı
elifbarcin65 karamelnur canım o bağırsak düzenleyici gaz damlasıni değil onun yanına birde gaz damlası lazim