Herkese günaydııınn. Yine bir sorunla geldim.
9 aylık bebeğim artık ne yapsam mama içmiyor çeşit çeşit biberon mama denedim. Doktoru mama içecek diyor biliyorum onun için şuan bu önemli. Ama 3.ayda azaltarak şuan komple bıraktı uykuda bile 30 falan içiyor artık yani komple kesti diyebiliriz. Bu durumdan geçen anneler fikirlerinize çook ihtiyacım var içine pekmez vanilya da koydum içmedi. Kaşıkla, şırıngayla,bardakla,alıştırma bardağıyla,ayakta,yatarak heer şeyi denedim ama yok. Dün şöyle bi şey düşündüm acaba mesela 5 ölçek mamayı çok az bi suda mesela 2 3 kaşık suda açıp topurtlarına katsam sizce olur mu. Doktora geçen gün gittik ama pek bi çözüm üretemedik içsin mama dedi sadece. Bu şekilde yapsam kabız olur mu ya da mamadaki vitamin değeri falan düşer mi? İştahsız değil çok güzel ek gıda yiyor her şeyden yedirdim onunla alakalı da sorun yok. Fazla veriyorum desem dün nereseyse akşama kadar ek gıda vermedim belki acıkır içer diye ama bi yudum bile içmedi en sonunda dayanamadım akşam yemek yedirdim hapır şupur yemek yedi. Aynı durumdan geçenlerden ve bi fikri olanlardan yardım istiyorum şimdiden tşklerrr 💃🏼🌸