mucizemm94 Kizlar var mı horlamayi kesen iyi gelen bir şey evde gök gürültusu var şiddetli hiç.kesilmeyen Allah rızası için çözüm bulan yazsin
nupel47 mucizemm94 eşiniz mi horlayan tek çözüm sağ elinizi ağzına kapatma vesileyle tüm gücünüzle bastırmak :D çözüm yok
alin12_ mucizemm94 benim büyük kızımda horluyo, eşimde horluyo. İkisinde de geniz eti var. O yüzden horluyorlar. Bizde bebegimle uyumaya çalışıyoruz 🙈😅
mucizemm94 nupel47 hahA😔😂😂 ölsün mü adam uyuyamadım sabah ettim kendisi ben uykuya dalınca sabah başka odaya geçmiş ulan ben sabaha kadar sesini dinledim motor gibi ben horlayinca kaç 😂😂
Ayserose Valla benimki de aynı kükrüyo resmen kızım artık onun sesinden uyuyamıyordu onu çocuk odasına yolladım temelli biz kızımla uyuyoruz yapacak bişey yok😀
mucizemm94 Ayserose aynen bizde odaları ayırdık yapacak bişey yok baş ağrılarına tutuldum kukremesine
Ayserose mucizemm94 yani evet kusura bakmasınlar artık zaten bide gece çok uyanıyoruz hiç uykumu alamıyordum çocuğun odasını ayırana kadar böyle devam edecek mecbur
Ebruverkan1 Yüksek yastık çok iyi bi çözüm bence. Benimkide aynı öyle horluyodu bi yerde denk geldim deneyeyim dedim iki yastığı tek kılıfa koydum hemen fark etti keşke önceden bilseydim 9 senedir çekiyodum 😂😂