Kızlar bugün tam 1 yaşına girdi kizcem bütün motor becerileri mükemmel maşallah pek akıllı parmağında oynatıyor ama bır sorun var day day duruyor ama yürümüyor direk oturup emekliyor ve asıl aorun herşeyden korkuyor kızlar bildiğiniz bir yöntem var mı şöyleki adım atmaya korkuyor az önce balon sisirdik balonun rengi siyah korktu kaçtı. Annem eşinle yanında hiç tartıştıniz mi dedi evet bir kaç sefer denk geldiği oldu benden kaynaklı olabilir kendimi ifade edemeyince ses tonum yukseliyor kriz dercesinde bagrisa geciyorum belki geçmişten bir travmadie benimkide eşimle konuştuk vok şükür iyiyiz yanında asla tartismiyoruz bır defa uykusunda ağladı o zamnadan beri korkuyoruz çocukta travma kalır bişey olur diye Allah korusun yurumemesinide ona bağlıyorum Instagram’da falanda paylasamiuorum bir kaç sefer paylaştım paylaşımdan daha 1 saat geçmeden ya kafasını bı yere vurur oturduğu yerde düşer huysuzz olur nazara inandığım için paylaşım yapamıyorum bazen diyorum millet hergun paylaşım yapıyor bı biximkine mi oluyor diye kızlar bildiğiniz bir yontwm varmı kokusu nasıl geçer kızıma oyun oynatirken şarkı söylerken alkış yaparım mesela gözlerini kirpistiriyor içim gidiyor niye korkuyor bilmiyorum ve sürekli ayet okuyan biriyim Ayetel Kürsi naz Felak hepsini okurum sürekli esnemesinden bile nazar olduğunu anlarim o an çok iyi sonra bidaha aynı yıldızimi düşük anlamadım ama bı yol gosterin tesirli ayet olur hani ne yapmak lazım lütfen yorumlarmisiniz