Mugemir34 Kızlar merhaba bebeğimde süt alerjisi var ve Bülent beyden randevu aldık nasipse haftaya istdan gideceğiz. Daha önce kendisine gidip bebeğinde alerjisi geçen var mı test vs ücretleri ne kadar acaba
Deletedmom814 Mugemir34 bizde alerji yok ama alerjo sayfasına uyeydim bi ara oglumu alerjisi var saniyodum. oradaki doktor tercihlerinden bulent beyi cok ovuyolardi. ha bidr sancaktepe egitim arsstirma yeni acilan hastanede emre bey varmis buda cok cok iyiymis
Zuzuuu Mugemir34 1000 lira tutuyordu en som şimdi ne kadar bilmiyorum bu yazın ki ücret fiyatıydı. Her şeyi yazın unutmayın her şeyi söyleyin zaten o size güzel bir yol çizer. Gidipte alerjisi geçmeyenine henüz rastlamadım
Sevdacan3 Ben oğlumu götürmüştüm bana çocuğun alerjisinin olmadığını söylemişti ama üzerinden 4-5 sene falan geçti çok ilgiliydi ben çok sevmiştim
Mugemir34 Sevdacan3 teşekkür ederim cevap için inşallah bizde de çözüm bulur istanbuldan gideceğiz çünkü yorumlar hep iyi ama danışmak istedim
Zuzuuu Portakal Yok deri testi uygulanmadı bizde Bülent bey karar veriyor hangi testleri yapacağına zaten kişiden kişiyede testleri değişiyor