Aysusen lokumtos gebelik yoksa doğum kontrol hapı kesinlikle diğer korunma yöntemlerini yaptırıp hamile kalanı çok gördüm ama hap kullanıp hamile olanı görmedim. Ben emziren bi anneyim cerazzette kullanıyorum gebelikten önce de yasmin
Ruzgarperisi lokumtos doktor hicbisey onermedi sormadım bile. Geri çekilme ile 1 senedir sorunsuz devam ediyoruz şükürler olsun 🙂🤲
nrfsnykp lokumtos bende geri çekilme ile görünüyorum ama hiç guvenmiyorum kızım 7 aylık emmeyi bırakınca başka bir yöntem düşünüyorum aklıma kontrol hapı geliyor sadece
e1m1n1eie Kesinlikle kocadan uzak durma. Canımm kızımm bu konuda bana yardımcı oluyor. Adamı unuttum, yanasamıyorum adama. 😀
mandalina_kokulum Aysusen Adet geciktirme, hormon bozma, kilo, sivilce vs herhangi bir yan etki yaptı mı?
Aysusen lokumtos yan etkileri var tabi ama en iyisi de bu unuturum derken almayı mı unuturum dediniz . Ben hatırlatıcı yaptım hergün aynı saatte alıyorum öyle etli oluyo
Eslemfeyza lokumtos evet doğum kontrol haplarının ve hormonlu spiralin meme kanserine sebep olduğunu okudum birkaç yerde bende açıkçası kullanmak istemiyorum çekiniyorum hormonları etkilediği için kanser riski çok fazlaymış maalesef
Beyzanrrrr lokumtos 4 5 ay lekelenme bitmedi doktora gittim cerazette kullanıyordum ondan mı diye parça aldı 23 inde yine gidecem o hapı bırak dedi başka verdi adrt olunca başla dedi de daha olmadım başlayamadım bi türlü
btl35 Aysusen sütünüzde herhangi bir azalma gördünüz mü bu hapı kullanmaya başladıktan sonra . Sonuçta hormon içeriyor ya korkutuyor beni bu konuda
atlasinannesi48 Eslemfeyza @lokumtos kesinlikle katılıyorum bu yorumunuza. O yüzden ben de hormonlu olan yöntemlere hiç sıcak bakmıyordum. Araştırırken yeni nesil balerin spirali buldum eski tip T spiraller gibi değil ucunca minik bakır boncuklar var kayma riski yok yan etkisi yok 5 yıl %99 koruma sağlıyor vücudun dengesini hiç değiştirmiyor 1 nisanda taktırdım çok memnunum içime çok sindi
minikmucizem0402 Eslemfeyza ben ilk evlenince 3 ay kullandım hormonlarımı altüst etti bekarken alamadığım kiloları aldırdı resmen bana
elfatlsbrk lokumtos ben çip taktırdım implant 3 sene garanti koruma. 3 sene sonra çıkartılıyor. Ne unutma derdi var ne yan etkisi 🤗🤗
Nafe Ruzgarperisi bizde böyle 12 aydır korunuyoruz 😀 3 yıl böyle korunan arkadaşım var koruyor diye düşünüyorum inşallah korur diğer korunma yolları zor geliyor bana
2bebisannesi_ nrfsnykp geri çekilme korunma değil ki kiz hiç korkmuyormusunuz prezervatif kullanın bari ben şok 😀🫢
nrfsnykp 2bebisannesi_ doğum kontrol hapı kullanacaktim doktor hormon hapı çocuk seni emdiği için goguslerinde büyüme olabilir dedi hiç riske atmayalim dedik prezervatifle hamile kalan 3 4 kişi biliyorim