evininannesi Güneş patlaması oldu dediler elektrik kesilecek vs deniliyor sizce neler olur Herşeyi kafaya takan biriyim çok kötü oldum ben ne yaparız diye düşünmekten duramıyorum
Anatotales evininannesi bir ayda bir çok kez patlama oluyor tedirgin olmayın her ayın komplo teorisi bu
evininannesi SevimliHayaletCasper malesef depremi yaşamış biriyim çok korkuyorum özellikle karanlıktan
Sarikuzumalp SevimliHayaletCasper Bende bir şey olacağını sanmıyorum da eğer kesinti vs olursa 3 5 günden bahsediyorlar mesela. Sadece böyle bir yazı okudum. Gerçekliğini bilmiyorum. 3 5 gün demek hayatın durması demek resmen.
Anatotales evininannesi her zaman her bişimsel olayda korkutan cahiller oluyor olacakta siz kuzey ışıkları görülürse türkiyeden alın kahvenizi seyre dalın
Sevgim4sana evininannesi önemsiz haber yapmak için haber olmuş bi durum. Araştırın hep patlıyor zaten.
gencmom_ evininannesi elektrik kesintisinden daha çok elektronik eşyalar bozulur çoğunlukla başıma gelir o yüzden ben ne zaman güneş patlaması olsa telefonumu şarjda tutmam Ki bizim bilmediğimiz daha neler oluyor korkulcak bi durum yok bence sıkma kendini
Deletedmom_216 evininannesi bi kere daha gunes oatlamasi oldu ama benim evimde cok sukur hic bi sorun olmadi ne elektirik kesildi ne cihazlarimiz bozuldu cevremde de boyle sirunlarla karsilasan olmadi ne kadar dogru bilinmez kendi acimdan diyirum tabi bunu
delirmeceler HurremSultannn 🤣🤣🤣onlar için benim uyumam dünyanın sonu az hayal kurmuştum hayaller suya 😊
Sarikuzumalp SevimliHayaletCasper 5 gün elektirik gitmesi demek ne demek düşünün 😃 ev elektriğinden bahsetmiyoruz. En başta hastaneler hizmet veremez. Doğalgaz kesilir. Suyu evlere ulaştıran bir basınç var o basınç elektrik ile çalışır uzun süre gitmesi demek suyun da gitmesi demek. Sanayiler işleyemez ve zarara uğrarız. Daha bu liste uzar gider. Elektrik de hayat demek 😊