minigiim Asla kahvaltılık yemez Labne, zeytin, pankek, patates akla gelecek her şey denedim yok kahvaltıda yemiyor sevmiyor gerçi ama yemek olarak sadece çorba sever birde pilav 🤦🏻♀️makarna sulu yemek hiiic yemiyor benzer durum yaşayan var mı 🤦🏻♀️
iki_prens_annesi_ minigiim benim büyük oğlumda asla kahvaltılık yemiyor yediği tek şey omlet kahvaltılık çikolata salatalık bu kadar her gün aynı kahvaltı (4yasinda) küçük oğlum her şeyden yiyor neyseki (15 aylık)
zeynepgevil minigiim bir anda damak zevkleri çok değişiyor benim bebeğimde 10 aylık haşlanmış yumurtaya bayılan çocuk şimdi öğürüyo avokado sevmez ağzına sürmezdi şimdi limonlu avokado yiyo 😂
motherofLeyla minigiim bizimkide aynı şuan 14 aylık kahvaltıda patates kızartması seviyo bide yumurtayı mısır unlu kaşarlı felan yapıyorum genelde bunları yiyor bazende pankek o da bi dilim anca yemeklerde sıkıntı yok yiyor şimdilik ama peynir felan yemez yani haşlama yumurta patatesde yemiyo, bide geçenlerde patatesli yumurta kırması yapmıştım onuda sevdi
Gulgok12 minigiim benimkide tam tersi kahvaltı çok seviyor çorba ana yemek yemiyor 8 aylık şu an malesef yumurta alerjisi var o yüzden kahvaltı seçeneklerimde kısıtlı 😔