kums Kızlar 1 aydır sıralıyor ellerini bırakmaya çalışıyor ve coook düşüyor . Sıralamadan ne kadar sonra kendi başına yürümeye basliyorlar
iki_prens_annesi_ kums sıralama 1 ay kadar sürer tahminimce yavaş yavaş el bırakıp bi iki adım atmaya çalışır yakında eğer hevesi varsa eşinizle çok kısa mesafede gel babaya gel anneye diye oynatarak cesaretlendirebilirsiniz ben iki oğlumda da öyle yaptım
Ballilokmam11 kums nette görmüştüm deneyin isterseniz ellerini birakmisken 2 eline birden top veriyor bebisin bebis adimliyor
kums iki_prens_annesi_ el bırakıyor bir iki saniye durup geri koyuyor cesaret edemiyor . Bazen cesaret ediyor hop düşüyor ama çok hevesli hiç durmuyor hep kalkıp tutuna tutuna her yere gidiyor
iki_prens_annesi_ kums maşallah benim büyük oğlum hiç duramazdi tutunmadan ama koltuktan koltuğa giderdi küçük oğlum da dururdu ama adimlayamazdi cesaret edip her çocuğun gelişimi farklı tabiki sağlıklı olsunlar da
kums iki_prens_annesi_ tabiki sağlık olsun ama merak etmiyorsa değilim 1 ay sonra doğum günü acaba yürüyor olur mu falan 🤣
iki_prens_annesi_ kums inşallah yürür çiçekli yollara çıksın yavrunuzun yolları ayağına taş değmesin evet çok hevesli heyecanlı siniz anlıyorum sizi benim küçük 12 ay 15 günlük yürüdü büyük oğlum 15 aylık yürüdü
kums iki_prens_annesi_ ne güzel bir dua çok teşekkür ederim inşallah Allah’ım korusun yavrularımizda bizide 🥰❤️