Zmrtkrts 4 ay 19 günlük oğlum. Sabah 8 8.30 gibi uyanır, uyandıktan 1 1.30 saat sonra ilk gündüz uykusuna beyaz gürültü, emzik ve sadece gözlerini kapatan bir battaniye ile, bazen de emerek uyur. 45 50 dk civarı uyur her uykusunu. Saat 14 gibi 2. Uyku, 17. 17.30 gibi 3. Uyku, 20de de gece uykusu. Gece uykusu hariç hepsini salonda uyutuyorum. Gece uykusu yatak odasında, yine beyaz gürültü, memede uyuyor. Genelde 2 saatte bir kalkar gece, beraber yattığımız için benden yana sıkıntı olmuyor memeyi ağzına verip uyumaya devam ediyorum, işi bitince bırakıyor zaten 😂 çok nadir 3 3.30 saat uyur. Gece uyandığında da tam bir uyanıklık değil, gözü kapalı mıkırdanarak meme arıyor. Gece boyunca altını almıyorum. Saolsun gece kaka yapmıyor benimki. Gerçi zaten haftada bir kaka yapıyor 🤦🏻♀️ gece ve gündüz ayrımını yaptıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi. Ama tabi her bebek farklıdır. Bizimki her şeyi kendi kendine öğrendi. İlk defa bu gece zor uyudu nedense. Bir şeyler yine değişecek hissediyorum ama ben ne zaman anlarım orası meçhul 😂