Niloyailetospik Anne olunca anlarsın." Derdi annem. İçim halâ çocuk , büyüdüm mü bilmiyorum ben. Ama anne oldum anladım . Bu dünyada nefesini nefesinden ayıramadığın tek şey evlatmış….💕💕
Asel5Lina Niloyailetospik Büyüdüm anne oldum ama , anneme ihtiyaç duymayacak kadar büyümedim 😍😍 bu sözü çok seviyorum yaa hepimizin anneler günü kutlu olsun benim ilk anneler günüm eşim kucağında bebeğimizle bana nike tan ayakkabı almış şok oldum😍😍 geçen sene karnımdaydı 😊 o zamanda kolye yaptırmıştı kızımın adı eşim ben💖
Maka_Paka Niloyailetospik Bebeğim daha küçük, anne diyemiyor haliyle. O yüzden kendimi unutanlardanım 😁 Annem ve k.valideme hediye bakarken aydınlandım. Anaaa bende bir anneyim artık dedim😁 Tüm uykusuz ve cefakar annelerimizin günü kutlu olsun 🤍🌸
kes5_ Anneler günün kutlu olsun 🙏annelik çok kutsal Bi insan yetiştiriyorsun iyisiyle kötüsüyle senin hayattaki en büyük hediye çok güzel bişey Allah sağlık versin 🥰🙏
Simsimy Niloyailetospik Oğlumdan bir saat ayrı kalsam o bir saatte aklım hep onda oluyor ve özlüyorum. O ise üç çocuğunu bırakıp gidebilen biri. O sıfat ona reva değil, hak etmiyor.
agzimizintadikacmasin Niloyailetospik anneler gününüz kutlu olsun tüm aşklarım hepinizi seviyorum 💋💋💋
GokcelifMom Niloyailetospik Ayyyyy evet anne oldum bennnn 🤭 Kızımla ilk anneler günümüz 🥰 Hepimizin günü kutlu olsunnnn 🎉🥳❤🌸