NesAryzey Merhaba yarın ehliyet sınavım var ilkinde heyecandan başlamadan kaldım 2. Si için sidereal hap önerdi arkadaşlar kullananlar varmı etkisi oluyor mu bide nasıl kullanmam lazım etki etsin diye
ikicocukluseruven NesAryzey Benimde yarın var umrumda değildi 😂şuan stres bastı napicam bilmiyorum ilaç kullananlar memnunmuş ama ben hamileyim kullanamam sizin direksiyon mu yazılımı
Asel3504 NesAryzey eşim kullandı 3 Kez kaldı 4. De dideral içti sınava 1 saat kala tam bir hap içti ama genelde yarım öneriyorlar çok şükür geçti sınavı son hakkiydi
bibibibiskrem NesAryzey bende ilkinde heyecandan kaldım okadar kalbim carpiyoduki ayaklarim titredi sınavda debriyaja basamiyodum okadar titriyodum. Bende araştırdım ikinci sınava bı saat kala dideral içtim ve sıfır heyecan geçtim sınavı
NesAryzey ikicocukluseruven direksiyon yazılıyı tekte geçtim çok şükür ama direksiyon da 2. Girişim olacak ilk sefer heyecandan kaldım aynı şey tekrarlansın istemiyorum ondan ilaç almaya karar verdim ama nasıl içilmesi lazım hiçbir fikrim yok sınavım sabah saat9 da
ikicocukluseruven NesAryzey Rabbim zihin açıklığı versin kolaylıkla geç inşallah peki yazılı zor mu ben çok çalışmadım
NesAryzey ikicocukluseruven yok hiç değil ufacık göz atsan yeter ama her gün düzenli bir test çözmen yeterli
NesAryzey bibibibiskrem sınavım 9 da ben şimdi içtim sabahın 6 sı etkisini bir saat le 4 saat arası gösteriyor diyorlar inşallah erken içmemişimdir 😤