asellinci Hanımlar doğum taptım 10 ay önce 11 ay olucak ve hala regli olmadım sizce doktora gitmelimiyim beklemelimiyim yoksa.
Cnscns2309 asellinci ben de 7,5 ay oluyor doğum yapalı hala olmadım. Doktorum bir sene dolup hala regl olmadıysan muayeneye gel dedi sen de öyle yap istersen
busraalanya asellinci merhaba bende 6 aylıktı bebeğim olmamıştım doktora gittim ilaç verdi kullan bir hafta sonra adet görürsün dedi . İlacı almadan adet oldum 😄
asellinci Cnscns2309 evet banada öyle demişti ama ne biliyim tuhaf geliyor alışamadım galiba olmamaya 😂 düzenimi bilmek istiyorum :d
hry410_ 1 seneye kadar bu durum normal regli olmasanız bile yumurtalama olayiniz devam eder 1 sene sonra olmazsa gidin bana doktorum demişti bunu
simseklivekalpli asellinci ben 5 ay olmadım doktora gittim akıntım da coktu. Fitil verdi bir hafta sonra hem ultrason hem smear yapalım dedi ama adet görmeye başladığım için gitmedim 🥲 bir gidin yine de bence.
busraalanya asellinci kasıklarıma kramplar giriyordu yetimden kalkamıyordum muayene oldum sorun görünmedi doktor da daha adet görmediğin için onun sıkıntısıdır dedi ilaç verdi varmış 🤷🏻♀️
parpaaliii asellinci sık sık emziriyorsanız öyle oluyor genelde . 1 sene bekleyin bence öyle gidin ben 18 ay olmamıştım normal değil belki ama bir sorun yaşamadım . Şimdi 2. Bebeğimde 5 ay oldu hala olmadım ☺️ endişelenmeyin
asellinci parpaaliii Dr zaten söylemişti 1 sene normal diye ama yinede merak işte test yapıyorum acaba hamile miyim diye içime şüphe düşüyor ondan dolayı düzenimi bilsem kafam rahatlayacak yoksa çokta sıkıntı değil şükür sağlık problemi yok şuan için 🥰