efekoca Kızlar çift rahimliyim 38. Gün oldu doğum yapalı sezeryan ve kolik bebekten sonra hamile kalmaktan çok korkuyorum çift rahimliyim ve spiral de takma olmuyormuş diğer yöntemlerle hamile kalanlar da var ilk çocuğum da eşimin korunmasi sonucu oldu ilk aydan hamile kaldım oysaki kpss çalışıp atanma fikrim vardı :)
Gizmokzilla efekoca doğum kontrol hapı kullanın.. Çift rahim neymiş hemşireyim ilk kez duydum çok şaşkınım 🥲 sizin için en doğru yöntem hap + prezervatif + geri çekilme olur. Anladığım kadarıyla sizin hamile kalmanız bizlere göre daha kolay 🥲
sema_devrim efekoca geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benimde rahmim yarım aynı şekilde spiral takılamıyorum ama deri altı implant öneriyorlar veya üç aylık iğne
aysegul9323 efekoca emzirirken kullanılabilen hap var. Ama sanırım koruyuculuğu yasmin’e göre falan daha az. Hap + prezervatif şeklinde korunabilirsiniz. Bir de ovulasyon günlerinde ilişkiye girmemeye çalışırsanız iyice sağlama almış olursunuz.
Nisadfoc efekoca iyi akşamlar benim de bebeğim didelfis, adet ağrılarınız çok mu oluyor? Kistleriniz falan nasıl oluyor, kendi kızım olunca daha bir korktum, birde çift rahmi olanların tek böbreği olabiliyormuş bizim tek böbrekli birde
Nkocak Bence direk spiral değil deri altı impilant yaptırın spiralde bile hamile kalanlar oluyor en azından bu yöntemle (impilant) 3 yıl stresiniz olmaz
cigdemalis efekoca benim de rahmim kalp şeklindeydi tuaf ama öyleymiş o yüzden 2 sene falan çocuğum olmadı erken doğum riskim vardı 2 hafta önce doğdu oğlum o süreç çok yıpratıcıydı şimdi de sadece geri çekilmeyle korunuyorum ne kadar işe yarar bilmiyorum ama zaten rahmimin şeklinden dolayı zor hamile kalıyorum
sema_devrim cigdemalis geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah benimde üç sene üstüne oldu ama bir gebelik geçirdikten sonra ikinci çok kolay oluyormuş