cheerfulmother Anneler bebeklerinizde durum nedir. Benm oğlum dönmeye çalşıyor ve sürekli itiyor kendini. Bulunduğu yerde kayıyor hep. Sünnet yaptrmayı düşünüyordum acaba dönme aşamasına geçecek gbi duruyor ne yapsam bilemedim 🤷♀️
assyam cheerfulmother benm kızımda ayni durumda surekli kafasini kaldırıyor kalkmak istyr ve yan dönmeye calisyr. sunnet bebeklerde cabuk iyileşiyor bnce düşünüyorsanız acele edin 😀
gde3845 cheerfulmother bizde 3 buçuk aylığız ama dönmeye felan çalışmıyor hiç öyle gayreti yok😌elleriyle çok oynuyor bakıyo ellerine hışırtılı Kitaplarla vakit geçiyo
assyam cheerfulmother 10 gun once 6200 du uykusu da duzenli smdilik gunduz uykulari da iyi derecede ama arada 5 dk lik uykular da oluyor gece de 2.kez kalkiyor bizm sikintimiz gece uykusuna geçerken çok ugrasiyoruz carsafta salliyrz siznki nasil
cheerfulmother assyam bizim bi 15 gün önce 7.300 dü. Uykuda bizim de zor ya. Geçesiye kadar bayağı ağlıyor ayakta sallıyoruz
Ecekus_mom Benim bebeğim de 3 ay 26 günlük daha döndüğü yok :) oyun halısına koyduğumda böyle dönmeye çalışıyor gibi oluyor biraz toplu bi bebek acaba ondan olablir mi