1prenses1prens_ Doğumdan sonra ne zaman eski kilonuza döndünüz kızlar.. İkinci doğumum 16 aylık oldu oğlum ama benim vücudum normale dönmedi sezeryan göbeğim kaldı ve basenlerim çok çıktı.. kendimi beğenmiyorum artık.. 24 beden pantolonlarımın içine giremiyorum 😒😒😒
Deletedmom_289 1prenses1prens_ ne yaptıysam kilo veremedim ilk doğunda hemen verdim de 2. Doğumda veremedim şimdi karnım da buruş buruş ikiside sezeryanla oldu bide
Gunesnil_23 1prenses1prens_ 8 ay 15 günlük kızım eski kiloma döndüm diyet falan da yapmadım aksine daha çok yiyorum şuan
Feyzosumunannesi 1prenses1prens_ Kızım 1 yaşına kadar bekledim ama 12 kilo yapıştı kaldı. Diyetisyene gittim eski kiloma 2 ayda geri döndüm. Bıraktıktan 1 sene sonra 4 kilo aldım.simdi tekrar diyetteyim son 3 kilom kaldı. Boğazı tutmadıktan sonra kilo verilmiyor maalesef en önemlisi de akşam 7 den sonra hiç bir şey yememek ve hamur işini sekeri kesmek.
Deletedmom_110 1prenses1prens_ kız sorma 58 kiloyum 2 kilo aldım veremedim bedenim değişti benimde 2 sezeryanlıyım oğlum 16 aylık 4 yaşa gelsin şu göbeğimi kesin yaptırıcammmm
1prenses1prens_ Feyzosumunannesi çok yemek yiyen biri değilim eskiden çok yerdim 1 ekmek yerdim hatta pilav ve makarna ile 40 kiloydum hiç kilo alamıyordum ikinci bebeğime hamile kaldığımda 45 kiloydum 55 kiloyla doğuma gittim.. kilo olarak kilom da yok şuan 60 kiloyum ama göbeğim var ve basenlerim var biraz
aresnako Ben doğum yapalı 2 ay 5 gün oldu. 15 kilo almıştım. 28. Günde eski kiloma döndüm. Şimdi hamile kaldığım kilodan da 1 kilo daha zayıfım. Hiç bir şey yapmadım emzirdiğim için sanırım verdim çok hızlı, sadece çok fazla su içtim içiyorum
1prenses1prens_ Gunesnil_23 ilk doğum da bende de kalmamıştı birşey sanırım birazda yaşla alakalı ilk doğumumda 21 yaşındaydım ikinci doğumumu 28 yaşında yaptım 😂😂😂yaşlandık artık sanırım
Sunam Bende de kaldı kilolar gitmiyor bir türlü diyetisyene randevu aldım baksın bakalım göbeğim ve bazenler burdayız diye bağırıyor sinir bozucu
Deletedmom_182 1prenses1prens_ doğumdan 15 gün sonra hamile kaldığım kiloya düştüm ama kendi kilomdan bir türlü gitmiyor🥲