Sedas00 AAhsenn kesinlikle aynı duyguları yaşıyorum sizinle kafayı yicem artık hasta olacak diye korkuyorum 5 gündür yapmıyo. Bulunduğun bölgede oyun terapisti yok kesyke olsaydı bende götürürdüm mutlaka götürün işe yarıyomuş diye duydum 🌸
AAhsenn Sedas00 5 gün çok uzun bir süre iyi de yediyse yemek vs. Lavman alıp yapın sert kakalar bağırsaktan bi gitsin sabah akşam zeytinyağ dupholac ya da dulcosoft şurup içirin vücutta dura dura ateş ve enfeksiyon yapıyormuş
Leyla0613 Ddddddd01 merhaba çocuk doktoru ne dedi nasıl tedavi uyguladı acaba bize psikolojik dedi acilde ki doktor, çocuk doktorunamı gitsem ilk olarak ona karar veremedim
Ddddddd01 Leyla0613 suda sulandırılan bi toz verdi. Onu kullandıktan sonra istese bile tutamaz dedi doktor ve dediği gibi de oldu.
Ddddddd01 Sedas00 suda sulandırılan bi toz verdi. Onu kullandıktan sonra istese bile tutamaz dedi doktor ve dediği gibi de oldu.
elisa38 Daghan12 şuan onun için biraz zor bi dönem kendisinden olan bi parçayı çıkartmak bırakmak istemeye bilir tuvalet eğitimi alan çocukların bir cogun da görülüyor bu durum şarkılarla anlatımla geçirilebilecek bi dönem inşallah halledersiniz.
YSR1810 Daghan12 konuşun nerde yapmak istiyor nasıl yapmak istiyor sorun benim oğlum ilk banyoda ayakta yapmak istedi izin verdim sonra tuvalette ayakta yapalım dedim onayladı daha sonra tuvalette oturarak yapmaya yumuşak bir geçiş yaptık isterseniz klozetin altına bez koyun bak burada bezine uap diyin lifli gıdalar ve probiyotik öneririm bu süreçte
Leyla0613 Ddddddd01 gelmeye yakın tuvalete oturtunuz orada mı yaptı. Şimdi duplosoft verıyorum oda baya sıvı yapıyor kakayı geldıgı an üstüne yapmaya başladı yine tuvalete yapmıyor
Ddddddd01 Leyla0613 anne kakam geldi dediği an hemen tuvalete götürdüm ağladı yapmayacam diye ama oturur pozisyonu alınca istemeden de olsa yaptı kakasını bi kaç defa böyle oldu boyle böyle alıştı tuvalette yapmaya.
Sedas00 Ecm22 valla aynıyız bizde hala tutuyo kısır döngü yapıyo ağlayarak son raddede ama tekrar tutmaya devam 5-6 gün
Eymencvk Daghan12 biz yaşadık 3 hafta sonra normale döndürdük korkuyordu kaka yapaysrken afedersniz kendmiz yapınca gösteriyorduk çiş kadar kolay birşey olduğunu açıkcası biraz zorluydu o süreç ama geçince birşey kalmıyor 1,5 yaşında herşeyi öğrendi
Daghan12 Sedas00 benim kızım 3 gün tuttu ve 3 günün sonunda yaptı o günden beri sıkıntı yok maşallah düzene girdi.