yasee01 Kızlar 9 aylik oğlum ne yapsam yemiyor ya sadece yoğurt yiyor bi de emiyor sütüm de doyurmaz yani büyüdü artık ne yapacam ben siz neler yapıyorsunuz fikir verir misiniz
Gme1709 yasee01 aynı sorunu geçenlerde yaşadık üzüntüden kahroluyordum ama geçti şükür. Sevdiği şeyleri vere vere tekrar yemeye başlattım genelde hep sevdiği şeyleri yapıyorum burda çoğu kişi yemiyorsa zorlama diyor ama zorlaya zorlaya tekrar alıştırdım bir de kendi yemesine müsade ettim bizimle masaya oturdu döke saça yedi ama sonunda yemeye başladı
belus yasee01 doktor kilosu iyi dediyse üzülmeyin, 9 aylık daha yavaş yavaş öğrenecek yemek yemeyi, 9 aylıkken anne sütü de yarar ve yeter demişti doktorum bu arada💌
tuche8989 yasee01 ayyyyyy benimkide. Stres hastası oldum yeminle. 1 öğün zar zor yiyor. Doktora sordum masaya sizle otırup 3 öğün yiyebilir diyo ama dişimi kırcam 1 ini bağrış çağrış iki lokma anca. Bende çözüm bulamadım😭
yasee01 Snglkargc_0107 denedim sebze ve meyveyle denedim yemiyor geri ittiriyor bu sefer yogurttan da soğur diye çok da denemedim açıkçası
yasee01 Gme1709 inan sevdiği şeyleri yapıyorum onu da yemiyor mercimek çorbasını çok seviyor yapıyorum ağzında sürmüyor bi de yeni bisey öğrenmiş yediği her şeyi diliyle çıkarıyor çorbayı bile kaşığı ağzına veriyorum açmıyor açsa bile diliyle geri itiyor kafayı yicem ya elmayı severdi onu da yemiyor şimdi üzülüyorum bende
yasee01 belus haftaya gidecez 9 kilo şuan bilmiyorum iyi mi kötü mü inşallah yariyordur ac kalmasın da
tuche8989 aysenm hipp 2 kullanıyorum ben. Ne gaz yapıyo ne kabızlık. Piyasadaki en temiz içerikli ve en gaz yapmayanı o.
yasee01 tuche8989 aynen öyle ağzını açmıyor ya da bazen dalgınlığına geliyor açıyor verince geri çıkartıyor
kes5_ Blw yapın çok işe yarıyor hem dokunuyor hem kendi yiyor parmak kukla ile şarkı söyleyin ona birlikte isim koyun o önündeki yiceği mıncıklarken ağzına tıkıştırıverin🥰kuklaya yediriyor gibi hadi sende ye diye oyun oynayın mama sandalyesinde ❤️🙏
ebrudefne06 yasee01 belki diş cikariyordur. Benim kziim da 9 aylik 2 hafta boyunca sadece anne sutu aldi sevdigi seyleri de yemedi dişini patlatinca rahatladi yeniden yavas yavas yemeye basladi. Emiyosa uzulmeyin ac kalmaz dönemsel oyle istahsizliklari oluyor malesef