denizz_1222 Kizlar bebeginizin sac rengi kacinci ayda degismeye basladi benim kizim siyah sacla dogdu simdi 10 aylik kahverengi boyle kalirmi sizce ? Benim gorumcem kucukken siyah sacliymiz kazitmislar sonra sarisin olmus
Lolik denizz_1222 doğduğunda koyu renkti büyüdükçe her ay açılıyor rengi. He bizden sarışın bebe çıkmaz 😄 ama açık kumrala doğru gidiyor
Sonsuz32 denizz_1222 benım kızım sıyah saclı doğdu sımdı 2.5 yasinda hıc kazıtmadım doğduğu saç sarı oldu
Zhrbl12 denizz_1222 doğduğunda simsiyahtı açıla açıla kızıl oldu sonra sarı oldu şimdi 5 ay 1 hafta koyu sarı bakalım her ay bir renk değiştirecez heralde 😂😂 hatta gören herkes bukalemun gibi her ay değişiyor çocuk diyor
mylittlebabbym Doğduğunda baya koyu kahveydi, döküldü yerine açık kumral geldi. Güneşte sapsarı oluyor :)
Zhrbl12 Zhrbl12 Fotoğraf da tam belli olmasada hepsi aynı bebeğin saçı ve daha 5 ay 1 haftalığız bakalım daha ne kadar değişecek
Tgbtn denizz_1222 oğlum doğduğunda esmerdi siyah saçlıydı kulaklarında bile siyah kıllar vardı😂 şimdi 2 yaşında beyaz tenli ve açık kumral saçları var, ileri de nasıl olur bilmiyorum tabii
denizz_1222 Sonsuz32 1 yasa kadar siyahmiydi yoka aciliyodumu 1 yasina kadar kahverenginemi donmustu acaba benim kizinkida sararirmi boyle kahverengi kalsin istiyorum kendimin sacim gibi