Papatyaa21 ezgiii12490 5.5 aya kadar yaptım uyumuyordu neyseki bıraktı bi şekilde istemedi bi siresora😂
dilberhala1 ezgiii12490 İstemiyorsa zorlama benim kızımda doğduğunda sarınca ağlıyordu hiççççç yapmadım 4 aylık olduk sayılır hiçte kundak eksikliği yaşamadım ilk bir iki irkildi sonra gayette alıştı
Feyzosunannesi ezgiii12490 ilk doğduğunda 1 ay gece gündüz hep kundakliydi şuan 3 buçuk aylık geceleri kundak yapıyorum kendini rahatsız edip uyandırmıyor daha iyi uyuyor
arzu2901 Melikeeeed benim bebeğimle 3 aylık bende hala yapıyorum kundak. Siz ne zman bırakmayı düşünüyorsunuz? Cunki kızım son günlerde içinden kollarını zorla çıkarmaya çalışıyor ne yapmalıyım bilimiyorum
Melikeeeed arzu2901 Benimki de artık çok zorlayarak çıkarıyor bazen nasıl bıraktırıcam bilmiyorum ama yaz sıcaklarında illaki bırakır diye düşünüyorum birde arada gündüz kısa uykularında yapmamaya başladım ya da gevşek bırakıyorum
nurrmervee Benim 1 aylık bebeğim en başından beri yapmadığım için şuan yapınca darlanıyor yapmıyorum kundak