HurremSultannn JollyBaby adet olmadan onca ve sonra test yaptım bu ay negatif çıktı 😝 daha on gün var adetime benim her hastalanmamda sizin beni hamile çıkarmanız şaka mi 😁
HurremSultannn agzimizintadikacmasin aynıyım şimdi eşime seslendim uyuyor yemek yapalım dedim ama kalkmamak mümkün mü iki çocukla 😬
kibritci_kiz HurremSultannn aa kız sen Hürremsin kendine gel saray bak kendine daha 5 e 10 a kadar yolu var şehzadeler doğurcan daha 🤣
HurremSultannn frappuccino ya güvenmiyorum aslinda ama😬 eşim bakıyor sureki düz baslayip prez ile bitiriyoruz👀👀👀 bu ay iğne vurulucam galiba
Cicektebenimcicekligunlerde HurremSultannn Bebeğim geçmiş olsun.🥹 Sen bana her ay hamile gibi geliyorsun. 🤣 Nickin etkisi mı nedir. Gif bakarken canım çekmedi değil kız ne güzel yeni doğanlar 😀
HurremSultannn Cicektebenimcicekligunlerde kanka bana da öyle geliyor ben gerçek hayatta da Hürrem Sultan olabilirim gxksgxjbxb
HurremSultannn Cicektebenimcicekligunlerde ben de hiç dayanamıyorum ya of ama.cok zor yani bebe bakma işi